Over ons

MAAK VAN JE FEEST EEN HAPPENING!

Hey, ik ben Stephanie, getrouwd met Jurgen en samen hebben wij 2 kinderen.
Wij wonen in Nerem, Tongeren.
Daarnaast ben ik eigenaar van Ballooke – voor iedereen een Kadooke.

Tot uiterlijk 27/10/2022 ben ik kandidaat-ondernemer bij Ondernemersatelier cvba so – Starterslabo Limburg Windekestraat 1, 3600 Genk (BTW BE 0876 478 439 – 089 36 57 71 - www.starterslabo.be –  lim@starterslabo.be) Dit om te proberen van bijberoep naar hoofdberoep te gaan.

Na 10 jaar ervaring als kleuterleidster, was ik op zoek naar een nieuwe creatieve uitdaging. Wij spelen erg in op maatwerk, waardoor geen enkele creatie hetzelfde blijft. Er komt steeds bij. Aandacht voor iedereen en inspelen op de wensen is mijn drive.
Ook het werken op steeds een andere locatie, in allerlei omstandigheden en met steeds weer een ander type feest of in een andere winkel, is iets wat mij enorm aantrekt.
Met de opkomst van instagram en pinterest komen er steeds meer bijzondere aanvragen binnen, waardoor we steeds uitgedaagd blijven. Ieder jaar volgen we diverse cursussen om in te spelen op de laatste trends. 
Zie je daarom niet alles op de site staan, geen paniek want heb je een leuke foto met een bijzonder idee erop, neem gerust contact op en wij maken alles  zoals jij dat graag wil.
Kijk ook eens op  of 


DROMEN KUNNEN UITKOMEN!

Groeten,
Stephanie